Ediz Hun'un yeni rolü: Ediz Hun!

Ediz Hun katıldığı "Oyuncular Gözüyle Film Sektörü Sorunları ve Çözüm Önerileri" başlıklı panelde genç oyuncuları uyardı. Hun, Cem Yılmaz'ın yeni filminde rol alacağını ve kendini oynayacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - FİLM-SAN Vakfı tarafından düzenlenen "Genç Sanatçıların Kültür Sanat Alanındaki İstihdam Politikalarına Bakış Açısı Zirvesi", Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nde yapıldı.

Hürriyet'in haberine göre, "Oyuncular Gözüyle Film Sektörü Sorunları ve Çözüm Önerileri" başlıklı panelde, Ediz Hun konuşmacı olarak öğrencilerin karşısına çıktı. Hun, konuşmasında "Eskiden star kavramı vardı ama artık kalmadı. 80 milyonluk ülkemizde star olabilecek yıldız yok. Beğenilen yakışıklı çocuklar ve cici kızlar var sadece. Onların da özel hayatlarını kontrol altına almaları lazım" dedi.

Ediz Hun, Cem Yılmaz’ın yeni filmi "Arif ve 2016”da yer alacağı haberlerini doğruladı. Hun, "1960’lı yılların ikinci yarısından sonra var olan Ediz Hun’u, yani kendimi, oynayacağım. Çekimler haziran ya da temmuz ayında başlayacak" dedi.