Gizem tahta aday!

Gizem Karaca, Game of Thrones seçmelerine katılıyor. Karaca, yakında yeni dizisiyle ekranda...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'İçimdeki Fırtına' dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Gizem Karaca Game of Thrones seçmelerine katılacağını açıkladı. Karaca BeStyle'in sorularını yanıtladı:

Oyunculuk serüveninin başlangıç sürecine dair neler söylemek istersin?

Türkiye Güzellik Yarışması’nda ikinci olmamın hemen ardından ilk oyunculuk teklifi geldi. İlk dizim "Eve Düşen Yıldırım" için vakit kaybetmeden bir oyuncu koçuyla çalışmaya başladım. Şu an başrol olarak 9’uncu projeme devam ediyorum.

Peki oyunculukla ilgili hayallerin neler?

New York Film Academy’de katıldığım oyunculuk kurslarında, hocalarımdan aldığım övgüler ve olumlu eleştirilerden sonra oyunculukla ilgili planlarım şekillendi: Yurtdışında bir film veya dizide yer almak. Özellikle Amerika’da geçirdiğim çocukluk dönemimde öğrendiğim İngilizcenin çok yararı olacağını düşünüyorum. Hayalim "Game of Thrones"da oynamak, seçmelerine katılacağım.

Nasıl bir çocukluk geçirdin?

Annem ve babamın iş için Florida'ya taşınması nedeniyle çocukluk dönemimi Amerika’da geçirdim. Yepyeni bir hayata başlamıştık, ilkokula ve arkadaşlarıma hemen uyum sağlamıştım. Çok çabuk öğrenen ve her zaman uyumlu bir çocuktum.

Şu anda çocukluk hayallerine ne kadar yakınsın?

Aslında çok uzağım; çocukken astronot olmak istiyordum çünkü (gülüyor). Florida’da yaşarken kendimi zorla uzay kampına gönderttim, o zamandan bana kalan tek şey uzay belgesellerine bayılıyor olmam.

Şu sıralar gündeminin birinci sırasında ne var?

Yeni başlayacak dizimiz "İçimdeki Fırtına" için inanılmaz heyecanlıyım. Bu heyecanı yaşarken bir yandan da çekimlerimiz devam ediyor. Daha sonra ise yeni filmim "I Love You 2" vizyona giriyor. Şu an için tüm gündemim bu. (Kaynak: BeStyle)