Zaharova nereden giyindiğini açıkladı

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü işi gereği sık sık kamuoyu önüne çıkıyor ve yaptığı açıklamalar kadar kıyafet tercihleriyle de dikkat çekiyor. Zaharova'nın haftalık basın toplantıları için tercih ettiği elbise ve ceketleri büyük beğeni topluyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Haftalık basın toplantıları başta olmak üzere kamera karşısına geçtiği günlerde yaptığı kıyafet tercihleri ilgi uyandıran Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova giyimiyle ilgili konuştu.

Sputnik’in sorularını yanıtlayan Zaharova, nereden satın aldığı merak konusu olan elbiselerini bulmak için çok çaba harcamadığını söyledi.

Sosyal medyada gündem olan karpuz kollu lacivert elbisesinin iş arkadaşları tarafından da çok beğenildiğini belirten Zaharova, “Ben de üreticinin kim olduğunu bilmediğimi, bir dükkândaki askıdan öylece alıverdiğimi söyledim” dedi.

Birkaç ay sonra, AKIMBO isimli hazır giyim firması elbisenin kendi üretimleri olduğunu duyurdu. Marka, açıklamalarını doğrulayan Zaharova’ya da çok sayıda elbise hediye etti.

Kendisine gönderilen hediyeleri kabul etmediğini anlatan Zaharova, şöyle devam etti: “Tabi böyle bir hediyeyi kabul edemezdim. Bu, yolsuzlukla mücadele yasamıza aykırı. Onları arayıp elbiseleri satın alabileceğimi söyledim." (HABER MERKEZİ)