Belediye'den Beckham’lı kart açıklaması: Ahmet Kaya ve Muslera da var

Öğrenci kartı çıkarmak için online başvuruda bulundu. Fotoğrafı kabul edilmeyince şansını futbolcu David Beckham ile denedi. Kart kabul edildi, olay oldu. Belediye açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İzmir'de bir üniversite öğrencisinin toplu taşıma araçlarında kullanmak üzere internetten başvuruda bulunduğu öğrenci kartına kendi fotoğrafı kabul edilmeyince, ünlü futbolcu David Beckham'ın fotoğrafını yüklemesi ve bu başvurunun kabul edilmesi, sosyal medyada gündem olunca İzmir Büyükşehir Belediyesi'den açıklama geldi: "Sadece Beckham değil Brad Pitt, Adriana Lima, Angeline Jolie, Tarkan, Ahmet Kaya ve Muslera da var."

ESHOT (Elektrik Su Havagazı Otobüs ve Troleybüs) Genel Müdürlüğü, başkasına ait fotoğraf kullanıldığı tespit edilen kartların iptal edildiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, “Her gün on binlerce başvuru talebinin karşılandığı 'Kart Ünitesi’ndeki arkadaşlarımız, bugüne kadar aralarında Brad Pitt, Adriana Lima, Angeline Jolie, Johnny Deep, Al Pacino, Tarkan, Ahmet Kaya, Ronaldo, Muslera, Volkan Demirel ve Mesut Özil gibi ünlü fotoğraflarıyla yapılan 40 adet kart başvurusu tespit etmiş ve iptal yoluna gitmiştir. Yoğun talep arasında sahte fotoğraflı başvurusu gözden kaçan L.E.M’nin kartı ise 20 Aralık 2016 tarihi itibariyle iptal edilmiştir. İlk bakışta gülümseten bir yöntem gibi görünse de, yapılan bu iş yanlış beyandır" dendi. (İZMİR/DHA)

Etiketler ESHOT izmid