Özcan Deniz'in rol arkadaşı belli oldu

Özcan Deniz "İstanbullu Gelin" dizisinin çekimleri için hazırlığa başladı. Deniz, Özcan Deniz, "Öteki Taraf" filminde de beraber oynadığı Aslı Enver'le kamera karşısına geçecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Özcan Deniz, "İkinci Şans" isimli sinema filminin ardından Meryem Uzerli ve Aslı Enver'le "Öteki Taraf" isimli gerilim filminde kamera karşısına geçmişti.

asli-enver .

Medyatava.com'un haberine göre, Deniz, hikayesinin bir kısmı uyarlama olan Avşar Film'le ortak çektiği sinema filmi için "Daha önce hiç alışılmadık bir yapım olacak" yorumunu yapıyor. "Öteki Taraf"ın çekimlerini geçen günlerde tamamlayan ünlü sanatçı, hemen peşine "İstanbullu Gelin" dizisinin çekimleri için hazırlığa başladı. Yeni yılda Star TV'de ekrana gelecek olan Zeynep Günay Tan'ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizide Özcan Deniz'in partnerinin kim olacağı merak konusuydu.

Ali Aydın'ın senaryosunu kaleme aldığı ve O3 Medya'nın imza atacağı diziyle ilgili bu merak sonunda cevabını buldu. Özcan Deniz, "Öteki Taraf" filminde de beraber oynadığı Aslı Enver'le kamera karşısına geçecek. Çekimler önümüzdeki günlerde başlayacak.