Kıvanç Tatlıtuğ: 'Mutlu yuva hayali kuramaz mıyım?'

Kıvanç Tatlıtuğ 'Yılın Adamı' seçildi. Tatlıtuğ "Sevmek, hele ki güvenmek benim için çok zor. Bu yüzden çok kıymetli bir şey yaşıyorum ve onu sarıp sarmalıyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşinci kez düzenlenecek olan törende ‘Yılın Adamı’ ödülünü alacak olan Kıvanç Tatlıtuğ, tören öncesi verdiği röportajda dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Tatlıtuğ, milyonlarca hayranının düşüncesinin aksine mükemmel bir adam olmadığını belirtti, “Mükemmel olma isteği insanı mutsuz eder. Ben kusurlu ve ders almayı bilen bir adamım” dedi.

'SEVMEK' VE 'GÜVENMEK' İNSANA GÖKTEN GELMİYOR 

3 .

Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer'le ilgili ise şunları söyledi: “Bir hayatı, bir geleceği iki kişi yaşamaya başladığınızda; iki kişi bir olduğunuzda değişiyormuş meğer her şey. Nasıl diyeyim, ‘tam' hissediyorum kendimi.

Bu herkesin yaşayabileceği bir duygu değil ve yaşayabilenler çok şanslı. Ben çok şanslıyım. ‘Sevmek' ve ‘güvenmek' insana gökten bir paketin içinde gelmiyor. Sen bulabilirsen buluyorsun. Sevmek, hele ki güvenmek benim için çok zor. Bu yüzden çok kıymetli bir şey yaşıyorum ve onu sarıp sarmalıyorum. Yani aktörüm diye mutlu yuva hayali kuran bir adam olamaz mıyım?”