Song komadan çıktı, iyileşiyor

Eski futbolcu Rigobert Song'un sağlık durumu sevenlerini endişelendirdi. Song, geçtiğimiz aylarda beyin kanaması geçirmiş ve uzun süre komada kalmıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Uzun süredir tedavi gören Galatasaray ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Song'un son hali sevenlerini bir hayli üzdü.

Yeni Şafak'ın haberine göre, Geçtiğimiz haftalarda geçirdiği beyin kanamasının ardından komaya giren Galatasaray'ın eski futbolcusu Song sonrasında hayati tehlikeyi atlatarak komadan çıkmıştı.

ÇOK ZAYIFLADI

Uzun süredir tedavi gören eski futbolcunun kaldığı hastanede fotoğrafı çekildi. Çok zayıfladığı görülen Song'un son hali sevenlerini bir hayli üzdü.

"KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM"

songsong Song'un sağlık durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor.

Sağlık durumu hakkında bilgi veren Song, "Şu an kendimi iyi hissediyorum. Bir süredir terapideydim. Bir çok şeyin farkındayım. Devletimizin bana bu konuda verdiği destek sayesinde şu an bu durumdayım, o yüzden onlara teşekkür etmem gerekir. Kamerun Devlet Başkanı Paul Biya ve eşi first lady Chantal Biya, her şeyin iyi gitmesi için ellerinden geleni yaptılar. Bunların yanı sıra Kamerun halkının desteğini de yanımda hissettim. Bu da bana olumlu bir enerji olarak yansıdı ve bugünkü sağlığıma kavuşmam için cesaret verdi" dedi.