Rihanna AIDS testi yaptırdı

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna ülkesi Barbados'u ziyaret etti. Rihanna dünya AIDS günü vesilesiyle kameraların önüne geçti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Barbadoslu müzik yıldızı Rihanna ve İngiliz Kraliyet Ailesi'nden Prens Harry, farkındalık yaratma adına HIV testi yaptırdı.

İkili Rihanna'nın doğduğu ülke olan Barbados'un başkenti Bridgetown'da buluştu ve Dünya AIDS günü organizasyonunda yer aldı. Prens Harry'nin daha önce Temmuz ayında Londra'da, Facebook üzerinden canlı yayınlayarak yaptırdığı ve parmaktan alınan kanla gerçekleştirilen testin sonuçları 20 dakikada geldi ve sonuç negatif çıktı.

Harry HIV testlerinin önemini vurgulayarak, dünyanın bu ölümcül hastalık karşısında kayıtsız kalmaya başladığını belirtti. "Test olmayan herkesin, geçmişi, kültürü veya dini ne olursa olsun yaptırması gerektiğini belirtmek istiyorum" diyen Prens, AIDS'in hastalarda ilerleyişini durduran antiretroviral ilaçlar ile önemli gelişmeler kaydedilmesine rağmen hastalık karşısında tedbirli olunması gerektiğini belirtti ve annesi Lady Diana'nın hastalığın önüne geçilmesi için uğraşlarını hatırlattı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler aids Rihanna HIV