Doyuran Kareler'den mama karşılığı fotoğraf kursu

Bir fotoğrafçılık eğitimi düşünün ama karşılığı ne para,ne kredi kartı nede çek... Aldığınız eğitim 'mama'ya dönüşecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yönetmen ve fotoğraf sanatçısı Savaş Çıkrak tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi 'Doyuran Kareler' mama karşılığında fotoğrafçılık eğitimi vermeye de başlıyor.

Tamamen gönüllü hayvanseverler tarafından yürütülen 'Doyuran Kareler' projesinin son halkası olan fotoğraf eğitiminin duyurusu internet sitesinden duyuruldu. Duyuru sayfasından; "Doyuran Kareler yepyeni bir çalışmayı daha hayata geçiriyor. Doyuran Kareler’in kurucularından yönetmen ve fotoğrafçı Savaş Çıkrak’ın eğitmenliğini yapacağı fotoğraf kurslarıyla bir ilki daha gerçekleştiriyoruz. Hem fotoğraf çekmeyi öğreniyoruz, hem sokak hayvanlarını birlikte doyuruyoruz. Ve en önemlisi kendi gönüllü fotoğrafçılarımızı yetiştiriyoruz" denildi.

doyurankareler

MAMA KARŞILIĞINDA FOTOĞRAF EĞİTİMİ

6 hafta sürecek olan kursun geliri sokak hayvanlarına mama olarak dönecek. Başvuruların online olarak yapılabileceği kursta temel fotoğraf eğitimin yanı sıra mama karşılığında, temel ileri düzey fotoğrafçılıkla ilgili bilgiler verecek ve portfolyo oluşturmalarına da yardımcı olunacak.

DERSLER 10 ARALIK’TA BAŞLIYOR

Doyuran Kareler fotoğraf kursu, 10 Aralık'ta başlıyor. Dersler sadece İstanbul ile sınırlı kalmayacak Ankara ve İzmir'de de yapılacak. İstanbul'da Kadıköy ve Taksim'de, Ankara'da Çankaya'da ve İzmir'de Alsancak'ta yapılacak olan derslere katılabilmek için Doyuran Kareler'in yönlendirdiği bir barınağa 500 lira karşılığı mama bağışı yapmak yeterli.

Doyuran Kareler'in fotoğraf eğitimi başvuru sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.