Angelina Jolie boşanma davası sonrası ilk kez görüntülendi

Angelina Jolie, Brad Pitt'e boşanma davası açtıktan sonra ilk 'görüntüsünü verdi'. Jolie, çocuklar için bir kampanyanın ekran yüzü...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ünlü oyuncu Angelina Jolie, eşi Brad Pitt'e boşanma davası açtıktan sonra kamuoyunun önüne ilk kez çıktı. BM'nin İyi Niyet Elçisi olan Jolie, Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin (UCM) savaş mağduru çocukları koruma amaçlı yeni kampanyası için hazırlanan videoda oynadı.

Jolie, eylül ayında Pitt'e boşanma davası açıp altı çocuklarının velayetini tek başına istemesi sonrası kamuoyu önünde hiç görüntülenmemişti. Dava 'yılın boşanması' addedilirken, Jolie'nin bu kararının arkasında 'Hollywood'dan daha ciddi işlerle ilgilenmeyi istemesinin' de bulunduğu öne sürülmüştü.

Jolie, UCM'nin videosunda, mahkemenin çocukları koruma yönündeki yeni politikalarının savunuculuğunu yapıyor. UCM'de resmi Twitter hesabından, "Angelina Jolie yeni politikayı destekliyor. Çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmıyoruz" mesajını attı.

Angelina Jolie, UCM'nin Lahey'deki binasını geçen nisanda ziyaret etmişti.

Brad Pitt ise boşanma kararının duyulmasından sonra ilk kez geçen hafta, yeni filminin Los Angeles galasında kırmızı halıda görüntülenmişti. (Dış Haberler)