Hollywood oyuncusu otelde ölü bulundu

Araların'da Gossip Girl'ün (Dedikoducu Kız) de olduğu Hollywood yapımı dizi ve filmlerde oynayan aktris Lisa Lynn Masters, kaldığı otelin odasında ölü halde bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hollywood yapımı filmler ve televizyon dizilerinde rol alan aktris Lisa Lynn Masters modellik seyahati için gittiği Peru'da kaldığı otel odasında ölü halde bulundu.

Depresyonla mücadele ettiği belirtilen 52 yaşındaki Lisa Lynn Masters'in kendisini asarak hayatına son verdiği açıklandı

ABD'nin New York şehrinin Brooklyn semtinde doğan ünlü Masters, Gossip Girl (Dedikoducu Kız), Ugly Betty, Law& Order: Special Victims Unit gibi televizyon dizilerinde ve Stepford Kadınları gibi sinema filmlerinde rol almıştı.

'İKİ MEKTUP VAR'

Masters'in cenazesinin Amerika'ya getirilmesi için 'GoFundMe' sitesinde bağış sayfası açan bir arkadaşının açıklamasına göre, Lisa Lynn'in kocası William Brooks ölüm haberini alınca şok geçirdi.

Perulu yetkililer, Masters'in kaldığı başkent Lima'da yer alan Nuevo Mundo Hotel'deki odasında akıl sağlığına ilişkin açıklamaların yer aldığı iki mektubun bulunduğunu açıkladı.

Lisa Lynn, son olarak Netflix'in 'Unbreakable Kimmy Schmidt' adlı dizisinde ilişki terapistini canlandırdığı bir rolde oynuyordu. (DIŞ HBERLER)