Diriliş Ertuğrul oyuncusundan Altın Kelebek tepkisi

43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’ töreninde ödül alan ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin oyuncusu Cavit Çetin Güner kendilerine söz hakkı verilmediği gerekçesiyle aldığı ödülü yere bırakıp fotoğrafını çekerek “Pabucum daha değerli şu an” dedi. Töreni sunan Okan Bayülgen'den açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 43. Altın Kelebek Ödülleri dün akşam düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Okan Bayülgen'in de sunuculuk yaptığı törende, "En iyi Dizi" ödülü TRT'de yayınlanan "Diriliş Ertuğrul" dizisine verildi. Ödülü, ekip adına dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ kabul etti. Ancak dizi oyuncusu Cavit Çetin Güner'den kendilerine söz hakkı tanınmadığı gerekçesiyle sosyal medyadan tepki geldi. Dizide "Doğan Bey" karakterini canlandıran Güner, ödülü yere bırakarak çektiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı ve şunları yazdı:

“3 sezondur sadece kendi gününün değil, ayın en çok izlenen dizisine mecburen ödül verdiler. Mecburen diyorum çünkü cayır cayır en iyi oyuncu, en iyi yapim, en iyi yönetim de bizim hakkımız ama onlardan değiliz ya, bugüne kadar vermediler. Bugün de yarım ağız verdiler ve mikrofon bile uzatmadan kulisin yolunu gösterdiler. Her çarşamba ratingde gösteriyoruz hak ettiğimiz değeri aslında. Anlayana… Bu ödülün değeri fotoğrafta! Pabucum daha değerli şu an.”

009

Ödül daha sonra da iade edildi.

BAYÜLGEN'DEN AÇIKLAMA

Diriliş Ertuğrul ekibinin tepkisine Okan Bayülgen'den yanıt geldi. Bayülgen ekibe konuşma imkanı verilmemesinin sebebi olarak bir hostesi gösterdi. Bayülgen attığı tweet'te, "Hostes kızımız Diriliş Ekibini sahneden erken çıkarmış. Ben sahnede değildim. Bu aksaklık dışında en azından normal sürede bitirdik. Sürç-ü." yazdı...