Abdal Mehmet hastaneye kaldırıldı

Bir süredir hasta olan sanatçı Abdal Mehmet, hastaneye kaldırıldı. Tetkikleri devam eden Abdal Mehmet'e KOAH teşhisi konuldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Serikli Abdal Mehmet" olarak bilinen sanatçı Mehmet Nazlı, hastaneye kaldırıldı. Bir süredir hastalıklarla boğuşan Nazlı'ya KOAH teşhisi konuldu.

63 yaşındaki Mehmet Nazlı'nın Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavisine başlandı. Hastanenin İç Hastalıkları Uzmanı Doktor Abbas Faruk Akkurt, Mehmet Nazlı'ya KOAH teşhisi konulduğunu söyledi. Akkurt, hastaneye yatırılan Nazlı'nın bütün tetkiklerinin yapılacağını belirtti.

TEDAVİ MASRAFLARINI KAYMAKAMLIK KARŞILAYACAK

Sanatçıyı uzun süredir takip ettiğini belirten Sezgin İbik, Nazlı'nın hastaneye kaldırılmasının ardından Serik Kaymakamlığı ile görüştü. Görüşmede Mehmet Nazlı'nın bütün hastane giderleri ve ihtiyaçlarının kaymakamlık tarafından karşılanacağı söylendi.

Halk müziği araştırmacısı Emre Dayıoğlu’nun kayıtları ile tanınan Mehmet Nazlı, bir süredir hastaydı. Guatr teşhisi konulan Nazlı, nefes almakta güçlük çekiyordu. Ailenin tedaviyi yürütecek durumunun olmaması nedeniyle, Nazlı'nın tedavisi için Sezgin İbik kaymakamlığa başvurmuştu. Yapılan girişimlerin ardından Mehmet Nazlı hastaneye kaldırıldı.

Abdal Mehmet için yardım çağrısıAbdal Mehmet için yardım çağrısı