Game of Thrones'un Dağ'ı: İkinci adam hep loser'dır

Game of Thrones'ta “Dağ” karakterini canlandıran Thor Björnnson, diziden sonra hayatının değiştiğini söyledi. Björnnson, "Tek hedefim dünyanın en güçlü adamı unvanını almak" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR – Game of Thrones dizisinde “Dağ” olarak tanınan Sör Gregor Clegane karakterini canlandıran Thor Björnnson, geçtiğimiz günlerde reklam filmi için Türkiye’ye geldi.

Hürriyet gazetesinden Ayşe Arman’a konuşan Björnnson, her iki saatte bir, 1.5 kilo et yediğini söyledi.

Boyunun 2.06, kilosunun da 190 olduğunu belirten oyuncu, bunun yarattığı sıkıntıları şöyle özetledi: “Benim ölçülerimde birinin normal koltuklara sığabilmesi imkânsız. Bu nedenle hep business class’ta seyahat etmem gerekiyor. Yoksa mümkün değil sığamıyorum. Toplu taşımada da epey zorlanıyorum, otobüs, metro vesaire… Neyse ki pick-up’ım var, ona sığıyorum. Bir de genel olarak evlerdeki kapılar 2 metre, bense 2 metre 6 santim olduğumdan, başımı çarpmamak için eğilmek zorunda kalıyorum. Sonra kıyafetlerimi hep diktirmem gerekiyor. Hazır kıyafet bulmak neredeyse imkânsız. Bir tek ABD’de bulabiliyorum, XXXL alıyorum.”

‘HAYATIM ACAYİP DEĞİŞTİ’

Björnnson, Arman’ın ‘Mountain’ rolünden sonra hayatının nasıl değiştiği yönündeki sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Acayip değişti. Dünya çapında üne kavuştum. Fakat şu andaki tek hedefim, dünyanın en güçlü adamı unvanını almak. O zamana kadar bu işi bırakmayacağım. Bir ‘loser’ (kaybeden) olmak istemiyorum. İkinci adam her zaman ‘loser’dır. Birinci olan kazanır!”

REKOR KIRDI

1000 yıldır kırılamayan bir rekoru kıran ve 650 kiloluk bir kütüğü beş adım taşıyan Björnnson’ın aynı zamanda ‘Strongman’ yarışmasında birden fazla ikinciliği bulunuyor.