Dikkat! İstanbul'da yarın bu yollar kapalı

İstanbul'da yarın hem dünya Enerji Kongresi başlıyor hem de Bedensel Engelliler ile Otizm Koşusu düzenlenecek. Peki hangi yollar kapalı?

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da bazı yollar, yarın başlayacak Dünya Enerji Kongresi ve Bedensel Engelliler ile Otizm Koşusu nedeniyle kapalı olacak.

ANADOLU'DA KOŞU DÜZENLEMELERİ

Koşunun yapılacağı Kadıköy'de, saat 08.00'den etkinlik bitimine kadar şu yollar kapalı:

  • Bağdat Caddesi (Bostancı Meydan'dan Zincirli Köşk Sokağı Kavşağı'na kadar olan kısım ve ayrıca Bağdat Caddesi'ne çıkan tüm ara sokaklar),
  • Çetin Emeç Bulvarı (Caddebostan İskele Sokak Kavşağı'ndan Bostancı Meydana kadar olan kısım,
  • Çetin Emeç Bulvarı'na çıkan tüm ara sokaklar.

İstanbul Emniyeti, sürücülerin Fahrettin Kerim Gökay Caddesi (Minibüs Yolu) ve D-100 güzergahına çıkan yolları kullanmalarını önerdi.

AVRUPA'DA KONGRE DÜZENLEMELERİ

09-13 Ekim arasındaki gerçekleştirilecek olan 23. Dünya Enerji Kongresi nedeniyle, 6 Ekim'den bu yana kapalı olan yollar ise şöyle:

  • Taşkışla Caddesi, Mete Kavşağı'ndan Kadırgalar Adil Baba kavşağına kadar çift yönlü kapalı. Trafik, Asker Ocağı Caddesi'nden Divan kavşağı istikametine yönlendiriliyor.
  • Gümüş Caddesi Harbiye Ordu Evi girişi ışıklardan Adil Baba kavşağına kadar çift yönlü kapalı; trafik, Halaskargazi Caddesi'ne yönlendiriliyor.
  • Mim Kemal Öke Caddesi, Vali Konağı Caddesi girişinden Adil Baba kavşak ve Abdi İpekçi Caddesi'ne kadar çift yönlü kapalı. Trafik, Abdi İpekçi ve Vali Konağı Caddesi'ne yönlendiriliyor.
  • Kadırgalar Caddesi, Bayıldım girişinden Mim Kemal Öke Caddesi'ne kadar kapalı. Akım, Bayıldım Caddesi ile Vodafone Arena Stadı arkasından Karaköy ve Asker Ocağı Caddesi'ne yönlendiriliyor.