Kardashian'a Paris'te silahlı soygun

ABD'li yıldız Kim Kardashian, Paris'te kaldığı otel odasına silahlı soyguncularca saldırıya uğradı. Birkaç milyon Euroluk mücevheri çalındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'li yıldız Kim Kardashian Moda Haftası için geldiği Paris'te otel odasında saldırıya uğradı. Kardashian’ın birkaç milyon Euroluk mücevherinin çalındığı bildirildi. Kardashian, Paris 8. bölgede Madeleine Kilisesi ve ünlü mağazaların arasında yer alan butik oteldeki dairesinde polis üniforması giymiş beş soyguncu tarafından rehin alındı.

BANYOYA KİLİTLEDİLER

Polis sözcüsüne göre otel odasında giren "silahlı ve maskeli beş adam” Kim Kardashian’ın odasının kapısını kırdı, başına silah dayadı ve bağlayarak banyoya kilitledi.

Kardasihan’ın sözcüsü, ünlü yıldızın fiziksel bir zarar görmediğini, sadece “birkaç milyon Euroluk” mücevherinin çalındığını söyledi. Toplam miktarı hala net olarak bilinmeyen mücevherlerin arasında 4 milyon avroluk nişan yüzüğünün de olduğu iddia ediliyor. Kim Kardashian yaşadığı şok edici saatler sonrasında özel jetiyle Paris’ten ayrıldı. (DHA)