Bir maçta 43 gol yiyen kaleci gözaltına alındı

Her iki dakikada bir gol yedi, şike iddiaları gündeme geldi. Almanya'daki 43-0'lık hikâye, karakolda bitti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Almanya'nın en alt amatör liginde oynayan SV Vonderort kulübünün ikinci takımı bir maçta yediği 43 golle kırılması zor bir rekorun sahibi oldu. Gollerin tamamını yiyen 25 yaşındaki kaleci Marco K., maçı takip eden günlerde yapılan bir antrenman sırasında polis tarafından gözaltına alınıp götürüldü.

PSV Oberhausen karşısında her iki dakikada bir gol yiyen kaleci Marco, basının büyük ilgi gösterdiği haftanın son antrenmanında çalışırken, tesislere iki polis arabası ile dört polis geldi. Polislerden ikisi sahaya girerek kalecinin yanına gitti ve kısa bir konuşma yaptı. Bu konuşma üzerine Marco antrenmanı bırakıp soyunma odasına gitti ve beş dakika sonra da polislerin arasında tesislerden ayrıldı.

Kaleci giderken antrenmanı izleyen gazetecilere "Bir konuyu aydınlatmak için karakola kadar gidiyorum" demekle yetindi.

YÖNETİCİLER KENDİSİNE ULAŞAMIYOR

Marco'dan daha sonra haber alınamadı. Telefonu kapalı olduğu için yöneticilerin de kendisine ulaşamadığı belirtildi. Emniyet birimleride konu ile ilgili bilgi vermekten kaçındı. SV Vonderort'u Yvonne Liesenfeld adlı antrenör çalıştırıyor. Liesenfeld, geçirdiği ağır bir hastalıktan sonra terapi için futbola yönlendirilmiş. İki aydır da Vonderort'un ikinci takımının antrenörlüğünü yapıyor. Takımın futbolcularının yarısı sığınmacılardan oluşuyor. (DHA)

Etiketler şike futbol Almanya