71 yaşındaki Rus manken güzelliğin sırrını açıkladı

Aslında biyolog olan Kondraşeva, podyumla geç tanışmış. Rus modelin olmazsa olmazları ruh halindeki uyum ve sevgi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Podyumlardaki kariyerine meslektaşlarından çok daha geç başlayan 71 yaşındaki Rus manken Olga Kondraşeva, güzelliğini iç huzuruna borçlu olduğunu söyledi.

Moskova Devlet Üniversitesi’nin biyoloji bölümünden mezun olan ve 18 yıl boyunca burada çalışan Kondraşeva, ardından da 30 yılını Vladivostok’taki Deniz Biyolojisi Enstitüsü’nde geçirmiş.

Yaşlı annesinin bakımı üstlenmek için 2003’te Moskova’ya geri döndüğünü belirten Kondraşeva, birkaç yıl telefonlara cevap verip hastaların sorularını yanıtladığı bir klinikte çalıştığını söyledi. Bu dönemde yogayla ilgiliendiğini ve kamu hizmetinde bulunduğunu kaydeden Kondraşeva, “Bütün hayatımı yeni işime göre düzenledim. Eskiden filmlerde figüran olarak rol alırdım ve hafta sonları birçok seçmeye giderdim. 12 saatlik çalışma sonunda 500 ila 1000 ruble arası bir para alırdık, bu çok değildi ama eğleniyordum” dedi.

Sinema filmlerinde rol alması sayesinde mankenlik kariyerinin başladığını ifade eden Rus model, aynı filmde rol aldığı bir oyuncu sayesinde yaşça büyük mankenlerle çalışan ‘Oldushka’ ajansının kurucusu Igor Gavar’la tanıştığını aktardı. Birçok farkı fotoğraf çekiminde yer aldığını ve podyumda yürüdüğünü dile getiren Kondraşeva, güzellik sırlarını ise şöyle anlattı:

“İlk kez sahneye çıktığımda korkmuştum, çünkü 71 yaşındaydım. Dansa ve Çin jimnastiğine olan tutkum, aynı zamanda da yaşam deneyimim bana yardımcı oldu. En büyük güzellik sırrım ise ruh halimdeki uyum, aklımın sevgi ve barışla dolu olması. Fark ettim ki, makyajımı ne kadar güzel yaparlarsa yapsınlar, eğer herhangi bir şey konusunda biraz bile endişeliysem gözlerim korku ve gerilimi yansıtıyor. Ama her şey yolundaysa, insanın içindeki güzellik dışına çıkıyor.” (Sputnik)

Etiketler Rusya mankenlik