Yeni sezonun yeni dizileri

Yeni sezonda hangi dizileri izleyeceğiz? Hangi kanal hangi yeni diziyi yayınlayacak? İşte sezonun birbirinden iddialı yeni dizileri...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Televizyon kanallarında yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, yeni diziler de belli olmaya başladı. Uğur Yücel'den Cansu Dere'ye, Kıvanç Tatlıtuğ'dan Şebnem Bozoklu'ya pek çok ünlü isim yeni sezon için kameraların karşısına geçti.

Hepsi de birbirinden iddialı dizileri sizler için derledik.

FAMİLYA

Yönetmenliğini Uğur Yücel'in üstlendiği Familya, FOX TV'de ekrana gelecek. Dizide olaylar 2002 yılında Dünya Kupası’ndaki Türkiye-Senegal maçıyla başlıyor hikâye. İlhan Mansız’ın altın golü attığı maçla Türkiye o gün en mutlu anını yaşadı. Herkesin kutlama yapmak için sokaklara döküldüğü gündü. Fakat hikâyedeki ailenin en acı anı yaşanıyor o maç esnasında ve dağılıyorlar. İkisi kız, ikisi erkek dört çocuklu ailenin hayatı bu trajik günden sonra değişiyor. Uğur Yücel’in oynadığı baba karakteri Güneşdağı kasabasına yani baba toprağına gidiyor. Bu olaydan tam 14 yıl sonra, öğrendiği üzücü bir haber sonrası mazideki defterlerin hepsini kapatmak zorunda hissediyor ve ailesini bir araya toplamak için kolları sıvıyor. Dizide Yücel'in yanı sıra Erkan Kolçak Köstendil, Şükran Ovalı, Güven Kıraç, Sezer Avcı, Bülent Emrah Parlak, Zeynep Kankonde, Cansu Tosun ve Berat Efe Parlar rol alıyor.

ANNE

Yeni sezonda Star TV'de başlaması planlanan dizide başrolleri Cansu Dere, Vahide Perçin ve Gonca Vuslateri paylaşıyor. Japon dizisi Mother'ın yerli versiyonunda Dere, dünyaya getirdiği çocuğu kaçıran bir kadın olarak izleyici karşısına çıkacak. Yönetmenliğini Merve Girgin'in üstlendiği MF Yapım imzalı dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak.

CESUR VE GÜZEL

Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı dizi sezonun bir başka iddialı yapımlarından. Henüz yayın tarihi belli olmayan dizinin konusu şöyle: Bir gün Cesur adlı bir adam büyük şehirden bir kasabaya gelip yerleşir. Herkesi kendisine hayran bırakan bu gizemli adam o bölgenin toprak zengini olan, aile şirketlerinin işlerine bakan Süphan'la yani Tuba Büyüküstün ile tanışır. İki genç arasında tutkulu bir aşk başlar. Ancak her iki gencin bilmediği çok şey vardır. Aslında aileleri geçmişten beri düşmandır, babalarının karanlık yüzlerinden ve kapanmamış hesaplarından her ikisi de habersizdir.

BABAM VE AİLESİ

Kanal D’nin baş rollerini Bülent İnal, Ayça Bingöl ve Ceyda Düvenci’nin paylaştığı, yeni dizisi 'Babam ve Ailesi' 19 Eylül Pazartesi saat 20.00'de başlıyor. Dizide tanınmış işadamı Kemal İpekçi, İstanbul’da karısı Suzan, çok sevdiği çocukları Mert ve Çiçek ile imrenilecek bir hayat sürerken, Kemal İpekçi’nin oğlu Mert’in başından geçen bir olay ile Adana’da kimselerin bilmediği bir ailesi daha olduğu ortaya çıkar. Gençlik aşkı Nilgün ve ikizleri Kadir ile Hasret o güne kadar Adana’da gözlerden uzak yaşamışken, Kemal de yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Ancak gerçekler açığa çıktıktan sonra Kemal hem yarım kalan aşkına hem de çocuklarına sahip çıkmak için hiç beklemediği olaylarla savaşmak zorunda kalacaktır.

MAAİLE

Ayça Ayşin Turan, Aras Aydın, Şebnem Bozoklu, Cihat Tamer, Bennu Yıldırımlar, Ünal Yeter, Birsen Dürülü, Görkem Şarkan ve Burak Sevinç’in başrollerini paylaşacağı Maaile Kanal D ekranlarında gelecek. O3 yapım imzalı yeni sezon dizisinin yönetmen koltuğunda iki isim birden yer alıyor. Maaile dizisi yeni sezonda Türkan Derya ve Murat Aksu’ya emanet. Kayserili bir aileyi konu alacak dizi için Şebnem Bozoklu şunları söylemişti: “En beğendim yönetmenlerden biri olan Türkan Derya ile ilk kez çalışma fırsatı bulduğum için çok sevinçliyim, kendimi çok mutlu hissediyorum. Üstelik birbirinden değerli ve çok kıymetli oyuncu kadromuz var. Çok farklı ve tatlı bir aile hikayesi ile izleyicinin karşısında olacağız. Bunun içinde ayrıca heyecanlıyım.”

İÇERDE

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldıray Şahinler, Gözde Kansu ve Nihal Koldaş’ın paylaştığı dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar, senaristliğini ise Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu üstleniyor. Dizinin konusu özetle şöyle: Polis Akademisi'nde okuyan Sarp ve Mert kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır. İçerde, ilk bölümüyle 19 Eylül Pazartesi 20.00’de Show TV’de ekrana gelecek.

İLİŞKİ DURUMU EVLİ

Geçtiğimiz sezon aldığı reytinglerle kanalı Show TV’yi güldüren İlişki Durumu Karışık dizisi yeni sezonda yoluna İlişki Durumu Evli adıyla devam edecek. Başrollerini Seren Şirince ve Berk Oktay’ın senaristliğini ise Gani Müjde’nin üstleneceği diziye daha önce Survivor All-Star’da yarışıp Kaçak Gelinler, Acil aşk Aranıyor gibi dizilerde rol alan Serenay Aktaş ve Kara Ekmek dizisi ile adından söz ettiren Anıl İlter dahil oldu. Dizi eylülün son günlerinde ekrana gelecek.

CESUR YÜREK

İzleyiciye bol aksiyon ve romantizm vadeden Cesur Yürek'in başrollerini Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal ve Ruveyda Öksüz paylaşıyor. Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen Cesur Yürek'in yönetmenliğini Kudret Sabancı üstlenirken senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor. Dizi Show TV'de ekrana gelecek.

AŞK VE MAVİ

İki yıldır ekranlara dönmesi beklenen şarkıcı Emrah Erdoğan'ın yeni dizisi Aşk ve Mavi, atv'de ekrana gelecek. Dizinin oyuncu kadrosu ve konusu henüz ise henüz açıklanmadı.