Yüzlerce kişinin hakaret ettiği Şekerci özür diledi

Fenerbahçe'nin Hello Kity ile işbirliği sosyal medyada son 24 saatin en çok konuşulan olayı oldu. Sponsorluğu komik bulan ünlü oyuncu Selin Şekerci ise pek çok hakarete maruz kaldı. Beşiktaşlı oyuncu tepkiler üzerine Fenerbahçelilerden özür diledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, çocuk ürünleri üreten Hello Kity firması ile işbirliği anlaşması yapmasına gülen oyuncu Selin Şekerci tepkiler üzerine mesajını sildi.

Dün gece Twitter hesabından "Ay dur telaştan sonu yazmayı unuttum Fenerbahçe Hello Kitty anlaşmasını gönülden... ahaahaha" paylaşımını yapan Şekerci'ye tepki mesajları geldi

Şekerci, bir tweet atarak, tamamen şaka amaçlı bir paylaşım yaptığını ancak bazı kişilerin bunu yanlış anlayıp hakaret ettiğini söyledi.

Selin Şekerci son tweetinde ise şunları yazdı: "Selamlar, her zaman yaptığım şakalardan birini yaparken işlerin bu duruma geleceğini düşünmeden attığım bir tweetle ilgili yüzlerce hakaret duyuyorum. Şüphesiz ki amacım bir kurumu aşağılamak ya da hakaret etmek değildi. Sadece ironik bir espriydi ve ayrım da gözetmedim, ayrıştırmaya çalışmadım. Böyle bir durumda kaldığımdan dolayı büyük bir üzüntü yaşıyor, bana tehdit savuranlara değil, bunu bir hakaret olarak algılayıp hassasiyet ve üzüntü yaşayan tüm Fenerbahçeliler'e diyebileceğim tek şey olarak; Evet özür diliyorum. Keşke böyle olmasaydı, keşke basit bir şaka bu hale gelmeseydi."

(HABER MERKEZİ)