Tarkan: Milletimle gurur duyuyorum

Tarkan’ın Harbiye Açıkhava konser maratonu, önceki akşam başladı. Ünlü şarkıcı, "O tatsız durumlar hepimizi çok üzdü" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tarkan, 32 kişilik orkestrası eşliğinde Harbiye Açıkhava'daki ilk konserine çıktı. ‘Ahde Vefa’ albümündeki şarkılarıyla perdeyi açan 43 yaşındaki şarkıcı konserin başında duygu ve düşüncelerini aktaran bir konuşma yaptı.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİ

Tarkan şunları söyledi: "Hepinize de hepimize de geçmiş olsun demek istiyorum. Geçen aylarda yaşanılan o çok tatsız durumlar hepimizi çok üzdü. Ama milletimin ülkesine sahip çıkması o kadar duygulandırdı ve beni mutlu etti ki hepinizle gurur duyuyorum. Ülkemle gurur duyuyorum, ülkesine sahip çıktığı için. Üstelik her tür insan el ele verdiler ve korudular ülkemizi. Çok teşekkürler buradan hepinize. Bu gece istiyorum ki iki saatliğine de olsa derdinizi üzüntünüzü evde bırakmış olun bu gece buradan kuşlar gibi hafif olarak gidin evinize."

Açılışı sanat müziği klasikleriyle yapan Tarkan konserin ikinci yarısında ise “Cuppa”nın da yer aldığı sevilen pop şarkılarını seslendirdi.

Tarkan konserleri 'Tarkan Zamanı' sloganıyla 6, 7, 9, 10 ve 11 Eylül tarihlerinde de Açıkhava sahnesinde devam edecek.