Kaynarca'ya: Altın Kelebek'i baltaladınız

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde başrol oynayan Oktay Kaynarca'nın Altın Kelebek'ten çekilmesi ile ilgili kararını eleştirdi. Semercioğlu, Kaynarca ve arkadaşlarının 'Türkiye’nin tek ödül törenini baltaladıklarını' yazdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oktay Kaynarca ve dizinin yönetmeni Onur Tan'ın adaylıktan çekildikleri açıklamasına tepki gösteren Cengiz Semercioğlu, "Kendilerini aday gösterenlere teşekkür ettiler ama adaylıktan çekilmek için herhangi bir gerekçe göstermediler. Senin ve arkadaşlarının tutumu Türkiye’nin tek ödül törenini baltalamaktan başka bir işe yaramıyor" ifadesini kullandı. Dizi, Pantene Altın Kelebek ödüllerinde En İyi Dizi, Erkek Oyuncu, Kadın Oyuncu ve Yönetmen olmak üzere 4 dalda aday olmuştu.

Oktay Kaynarca Altın Kelebek'ten çekildiOktay Kaynarca Altın Kelebek'ten çekildi

"Bu olacak iş değil Oktay..." başlığıyla Hürriyet'te yayımlanan yazının ilgili kısmında Semercioğlu şu ifadeleri kullandı:

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın geçen yılın en başarılı dizilerinden biri olduğunu defalarca yazdım, söyledim...

Pantene Altın Kelebek ödüllerine 4 dalda aday olarak da bunu kanıtladılar zaten...

(...)

Ama önceki gün Oktay Kaynarca, ardından dizinin yönetmeni Onur Tan aday olmak istemediklerini açıkladılar...

(...)

Sevgili Oktay beğenirsin beğenmezsin, eleştirirsin eleştirmezsin ama Altın Kelebek hepimizin elinde kalan son ödül töreni...

(...)

Senin ve arkadaşlarının Türkiye’nin tek ödül törenini baltalamaktan başka bir işe yaramayan anlaşılmaz tutumu olmasaydı...

Yazının tamamı