Çalgı Çengi ekibine 250 bin liralık kilit

Çalgı Çengi İkimiz filminin çekimleri tamamlandı. Set ekibine filmden fotoğraf sızdırmaları durumunda ceza kesileceği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çekimleri tamamlanan Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisinin yeni filmi 'Çalgı Çengi İkimiz' vizyon için gün saymaya başladı.

6 Ocak'ta izleyiciyle buluşacak olan film için tüm set çalışanlarıyla özel bir anlaşma yapıldığı öne sürüldü. Anlaşmaya göre vizyondan önce filmden herhangi bir karenin paylaşılması durumunda 250 bin TL ceza ödenecek.

Filmde, 6 yıl önce bulaştıkları mafya tarafından resmi düğün şarkıcılığı görevi icra ettirilen Salih ve Gürkan'ın tehlike ve eğlence dolu maceraları izleyicileri yine çok güldürecek.

11111

'ÇOK KOMİK BİR FİLM GELİYOR'

Yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in üstlendiği filmde Murat Cemcir ve Ahmet Kural’a Rasim Öztekin, Ayhan Taş, Burak Satıbol, Barış Yıldız, Samet Gürsel, Nur Erkul, Ayşe Kökçü, Ahmet Gülhan, Tuna Orhan, Cahit Gök, Şinasi Yurtsever, Ceyhun Güneş, Korhan Herduran ve Hakan Akın eşlik ediyor.

Murat Cemcir ve Ahmet Kural filmle ilgili yaptıkları açıklamada, “Biz bu noktaya geleceğimizi açıkçası çok tahmin etmemiştik. Ama gerçekten Çalgı Çengi’nin bizdeki yeri çok başkadır. Şimdi tam anlamıyla bir sinema filmi çektik. İnanın acımasızca güldüreceğiz. Çok komik bir film geliyor” diye konuşmuştu.