İsrafil Köse hayatını kaybetti

Yoğun bakımda tutulan oyuncu İsrafil Köse'yle ilgili son haber eşinden geldi. Şengül Köse, eşini kaybettiklerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da geçirdiği trafik kazasının ardından yoğun bakımda tutulan ünlü oyuncu İsrafil Köse hayatını kaybetti.

Oyuncunun eşi Şengül Köse, "Kafasındaki kanama, kaburgalarındaki kırıklar ve kafasını kaza anında çok şiddetli bir şekilde çarptığından dolayı eşim İsrafil Köse'nin beyin ölümü gerçekleşmiştir" dedi. Köse, "Benim oğlum şu an babasız kaldı. Oğluma ne diyeceğim, nasıl açıklama yapacağım bilmiyorum" derken, Köse'nin menajeri Emin Albayrak ise "Kardeşimizi kaybettik" diye konuştu.

Köse'nin cenazesi yarın Şirinevler Ulu Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Kocasinan Mezarlığı'nda defnedilecek.

ÇETİN ALTAY: İÇİM YANDI

Oyuncu Çetin Altay, İsrafil Köse'nin vefatına ilişkin yaptığı açıklamada, "Üzgünüm. Pazar sabahı erken saatlerde motorla duran bir ticari araca burmuş. Duyar duymaz geldim. O zamandan beri buradayım. Çok üzüldüm, çok içim yandı. Yediremedim, alışamadım. Bakalım ne zaman alışacağız. Yarın cenazeyi Kocasinan Mezarlığı'na defnedeceğiz" ifadelerini kullandı.

Birçok TV dizisinde rol alan İsrafil Köse, Dar Alanda Kısa Paslaşmalar, Bu Film Bitmez, Yolda, Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu, Rıza, Avanak Kuzenler, Hop Dedik: Deli Dumrul, Sümela’nın Şifresi: Temel, Sıkıysa Yakala, Koğuş Akademisi, Ya Sonra, Bizum Hoca, No Ofsayt, Delisin Delisin, Oflu Hoca’nın Şifresi gibi filmlerde de oynamıştı.

Etiketler İsrafil Köse