Sıla: Sözlerimin arkasındayım

Mitinge katılmayacağını açıkladı, hakaret yağmuruna tutuldu. Sıla, 'Sözümün arkasındayım, fikrimi söylüyorum' dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılmayacağını açıklarken “Böyle bir şovun içinde olmayacağım” diyen Sıla, aldığı tepkilere yanıt verdi: “Demokrasi demiyor muyuz? Ben de fikrimi söyledim işte. Sözümün arkasındayım.”

7 Ağustos’ta Yenikapı’da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne ünlüler dünyasından birçok isim katılmıştı. Sıla, birkaç gün önce yaptığı açıklamada mitinge gitmeyeceğini belirterek “Kesinlikle darbe karşıtıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmayı tercih etmiyorum” demişti. Bu açıklaması sosyal medyada eleştiri ve hakaret yağmuruna tutulan Sıla, tepkilere önceki gün yanıt verdi.

'FİKRİMİ SÖYLÜYORUM'

Sıla, konuyla ilgili sorular üzerine şunları söyledi: “Bu konuyla ilgili izahat vermek istemiyorum. Yanlış tarafa çekmek isteyen, tabii ki yanlış tarafa çekti. Ama ben sözümün arkasındayım. Demokrasi demiyor muyuz? Ben de fikrimi, düşündüğümü söyledim işte.”

YORUMLARA KAPATTI

Instagram’daki paylaşımlarının altına yazılan hakaret içerikli yorumlar, Sıla’yı sinirlendirdi. Ünlü şarkıcı, Instagram’ın yeni özelliğini kullanarak hesabındaki paylaşımlarını yoruma kapattı. Takipçileri artık Sıla’nın paylaştığı video ve fotoğrafların altına yorum yazamıyor. (Kaynak: Hürriyet)