Polis, umutsuzluğa kapılan yaşlı çifti makarnayla neşelendirdi

Savaş haberleri nedeniyle umutsuzluğa kapılan yaşlı çift evlerinde ağlamaya başlayınca komşuları polis çağırdı. Polis onlara makarna pişirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR – İtalya’da dünya meselelerinden bunaldıkları ve yalnız hissettikleri için evde ağladıkları duyulan yaşlı bir çifte polisten destek geldi. Dört polis, çiftin evine giderek onlara makarna pişirdi.

'TELEVİZYONDA SÜREKLİ SAVAŞ VAR'

The Independent'ın haberine göre, Roma’da yaşayan çiftin komşuları evden ağlama sesleri geldiğini duyunca polise haber verdi. 84 yaşındaki Jole ve 94 yaşındaki Michele, polise kendilerini aylardır kimsenin ziyaret etmediğini ve komşuları polisi çağırdığı sırada, televizyonda sürekli savaş haberleri izlemekten üzüntü duydukları için ağlamaya başladıklarını anlattı.

facebook italyan cift

Dört polis, çifte makarna yaparken çekilen fotoğraflarını Facebook’ta on binlerce defa paylaşılan duygusal bir mesajla yayımladı. Mesajda şöyle deniliyordu:

'YALNIZLIK BAZEN FIRTINA GİBİDİR'

“Bu kolay bir yaşam değil. Yalnızlık bazen gözyaşlarında erir, bazen bir yaz fırtınası gibidir. Joel ve Michele birbirlerini seviyor. Fakat yalnızlık kalbin üzerine çöken bir yüktür, umutlarını kaybedebilirler. Bazen umutsuzluktan öyle yüksek çığlık atarlar ki, birisi nihayetinde polisi çağırır.”

Etiketler polis italya