Yenikapı’da 500 ünlü

Yenikapı’da düzenlenen mitinge ünlü isimler de ilgi gösterdi. Bergüzar Korel, "Görevimizi yerine getirmeye geldik" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yenikapı’da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne 500'e yakın ünlü isim katıldı. Tekneyle Yenikapı’ya giden ünlüler arasında Halit Ergenç, Bergüzar Korel, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Zerrin Özer, Özcan Deniz, Gülben Ergen, Mustafa Sandal, Gülşen, Bengü, Ziynet Sali, Funda Arar, Murat Boz ve Işın Karaca gibi isimler dikkat çekti.

Hürriyet'te yer alan habere göre, miting ile ilgili düşüncelerini paylaşan Korel, "Hep söylediğimiz gibi biz Türkiye için buradayız. Birlik ve beraberlik adına bir Türk vatandaşı olarak görevimizi yerine getirmeye geldik. Her zaman barıştan yana olduk. Hep bunu anlatmaya çalıştık, bugün de demokrasi ve barış için buradayız. Çok mutluyum" dedi.

Ünlü isimler Yenikapı'ya akın etti Işın Karaca, Murat Boz ve Funda Arar

TATLISES: 'MARKETE GİT' DEDİLER

Tekneyle Yenikapı’ya giden ünlüler arasında bulunan İbrahim Tatlıses ise şöyle konuştu:

"15 Temmuz günü ben dedim ki hiçbir şey olmaz. Çevremdekiler 'markete git yiyecek içecek al' dediler. Ne alakası var. Her şey Allah’ın emriyle olur. Bu Türk milleti öyle bir millettir ki Allah’tan başka kimseden korkmaz. Türk bayrağı bizim yorganımız."

Ünlü isimler Yenikapı'ya akın etti Ece Erken - Sibel Can - Serkan Çağrı

GENCEBAY: RÜYA GİBİ

Mitinge katılan isimlerden Orhan Gencebay ise şöyle konuştu: “Tüm Türkiye’nin yüreği aynı duyguyla çarpıyor. Muhalefet ve iktidar, hepimiz aynı duyguda birleşiyoruz. Bu bir rüya gibi ama demek olabiliyormuş, bunu bugün gösteriyoruz. Bu birliktelik için tüm liderlere teşekkür ediyorum.”

Etiketler Ünlüler Yenikapı