Mustafa Alabora: Kaza değil bu...

Sanatçı Mustafa Alabora tedavi gördüğü hastanede kazayı yakınlarına anlattı. Alabora kaza anındaki Periscope yayınını da izlemiş.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tiyatro sanatçısı Mustafa Alabora yoğun bakımda yattığı hastanede yaşadığı kazanın nasıl gerçekleştiğini anlattı. Önceki gün Şile-İstanbul yolunda gerçekleşen kazada karşı yönden gelen bir aracın kendi kullandığı otomobile çarpması sonucu ağır yaralanan sanatçının tedavisine Acıbadem Kozyatağı Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde devam ediliyor.

Hürriyet gazetesinden İsmail Bayrak'ın haberine göre, Alabora’nın eşi Banu Zeytinoğlu, dün hastane önünde yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün de yoğun bakımda tuttuk, ama yakında çıkacak. Durumu da, morali de iyi. Ama kırığa çıkığa rağmen böyle büyük bir kazayı çok ucuz atlattığını söyleyebiliriz. O kırıkları da ameliyatsız halletmeye çalışacaklar.” Sanatçının kendisine çarpan iki gencin kaza anında yaptıkları Periscope yayınını da izlediğini söyleyen Zeytinoğlu: “Ne kadar büyük bir şey atlattığını anladı. Yorumu ise ‘Bu kaza değil, cinayet’ oldu. Gençlerin durumlarının ciddi olduğunu ise kendisine söylemedik, çok üzülürdü. ‘Onlar da hastanedeler, iyilermiş’ dedik.” (Kaynak: Hürriyet)