Ünlülerden OHAL yorumları: O bölge yıllardır bunu yaşıyor!

Yıllar sonra yeniden ilan edilen Olağanüstü Hal uygulamasına yönelik ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından çeşitli yorumlarda bulundu. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Darbe girişiminin ardından ilan edilen OHAL'le ilgili ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından çeşitli paylaşımlar yaptı.

Barış Atay, "Darbeyi engelleyip demokrasi bayramı kutlayanlar, şimdi de OHAL ilan edilmesini kutluyor… Buradaki çelişkiyi de anlatamazsın ki…" derken Niran Ünsal ise "OHAL’de arkamıza yaslanıyor ve olacakları izliyoruz. Cümleten hayırlı sabahlar" yorumunda bulundu.

İşte sosyal medyada ünlülerin OHAL yorumları:

Mustafa Ceceli

Ülkemizi feraha çıkarmak ve ve başka 15 Temmuz’lar görmemek için ilan edilen OHAL’in hayır getirmesi temennisiyle.

Tuba Ünsal

Demokrasi elden gidiyor diyenler, bir sakin. Fransa 2. OHAL’e girdi. Hayır optimist değilim sadece hemen başlanan ‘biz bittik’lerden sıkıldım. 93 yılında Şanlıurfa’da çocuktum. O bölgenin yıllarca OHAL’de olduğunu hatırlayın. Şimdi oralardaki kardeşlerimizi hatırlama zamanı.

Berna Arıcı

OHAL halkın özgürlüğünü kısıtlamak için değil, özgürlüğe tehditi ortadan kaldırmak içindir. Ekonomik ve sivil hayat olumsuz etkilenmez. Her şey daha güvenli ve huzurlu günler için… Ne Mutlu Türk’üm diyene.

Etiketler Ünlüler OHAL yorumlar