Bülent Ersoy'dan darbe açıklaması: Hiç iyi değilim!

Darbe girişimine yönelik açıklamalarda bulunan Bülent Ersoy, yaşadığı travmayı üzerinden atamadığını, darbeyi kabullenemediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ünlülerden darbe girişimine yönelik tepkiler gelmeye devam ediyor.

Sözcü gazetesinden Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre 15 Temmuz ve sonrasında yaşanılanlar hakkında konuşan Bülent Ersoy, “Darbe tramvasını üzerimden atamıyorum, hiç iyi değilim. Yapılan darbeyi aklım almıyor, kabullenemiyorum. İnşallah bu darbe son olur. Darbe sonrası Allahtan hem halkımız hem de siyasiler çok itidalli davrandı, onları kutluyorum, yoksa daha beteri olabilirdi” dedi.

'ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM'

Asker de polis de bizim diyen Bülent Ersoy, "Türk halkı bunu hak etmedi ama çocuklarımıza sahip çıkmamız lazım” açıklamasında bulundu.

Cuma günü Kıbrıs’ta konser verecek olan Bülent Ersoy, konser dönüşü Bodrum’daki yazlığına gidip tatil yapacağını söyledi.

8 YIL SAHNEYE ÇIKAMAMIŞTI

Bülent Ersoy, Ağustos 1980'de İzmir Fuarı'nda seyircilerden gelen tezahürat sonrası göğüslerini açınca hakkında soruşturma başlatılmış, darbeden kısa süre önce bir hâkime hakaret edince tutuklanarak cezaevine konmuştu. 45 gün hapis yatan Ersoy'a, 12 Eylül darbesinin ardından sahne yasağı konulmuş ve bu yasak 8 yıl sürmüştü.