Cevadzade: Kötü bir şey yapmadım ki

Ünlü oyuncu Nesrin Cevadzade, New York'ta polis memuruyla çektirdiği fotoğraflar ve instagram hesabıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - New York'ta 3 polis memuruyla birlikte çektirdiği fotoğrafını instagram'da paylaştıktan sonra sosyal medyada tepkilerle karşılaşan Nesrin Cevadzade açıklamalarda bulundu.

Habertürk'ten Esin Övet'e konuşan ünlü oyuncu, "Gerçekten şaşkınım. Ben önce fark etmedim hesabımın askıya alındığını. Çünkü her saniye Instagram’a bakmıyorum" dedi.

Davranışını “Tam bir turist hareketiydi” şeklinde niteleyen Cevadzade, “Gerçekten şaşkınım. Ben önce fark etmedim hesabımın askıya alındığını. Çünkü her saniye Instagram’a bakmıyorum. Ben neden, kimden kaçayım. Kötü bir şey yapmadım ki. Zaten böyle bir durum için hesabımı asla kapatmam” diye konuştu.

NELER OLMUŞTU?

New York'ta 3 polis memuruyla birlikte çektirdiği fotoğrafı instagram'da paylaşan Nesrin Cevadzade, ABD’de yaşanan polis şiddetine destek olmakla suçlanmıştı. Oyuncu, sosyal medya üzerinden kendisine yönelik tepkilere sert yanıtlar verince Instagram hesabını önce kapattığı iddia edilmiş ardından hesabının hacklendiği ortaya çıkmıştı.

Twitter hesabından "Instagram hesabım hacklendi. Geri aldığımda görüşmek üzere. hepinize sevgiler" notonu paylaşan Cavadzade, bir takipçisine ise  "Derin değilsin... Entellektüel değilsin... Sanatçı değilsin... Eleştirmen değilsin... Şair değilsin... Sadece internete erişimin var o kadar! Ait olduğunuz yerde kalın yani benim fotoğraflarımın altında... " demişti.