'Depresyona giren' Messi Barcelona'yı bırakacak mı?

Hem futbolda hem de özel hayatında zor günler geçiren Messi'nin depresyona girdiği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz günlerde Barcelona’dan ayrılmak istediği belirtilen dünyaca ünlü oyuncu Lionel Messi’nin bu isteğinin perde arkasındaki nedenler ortaya çıktı.

Arjantin’in Copa America şampiyonasını kaybetmesiyle göz yaşlarına boğulan ve vergi kaçakçılığı nedeniyle 21 ay hapse çarptırılan Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi’nin, depresyona girdiği belirtildi.

Sputnik'in İspanyol Cadena Cope radyosundan aktardığı habere göre, Messi tüm bu olanların ardından depresyona girdi ve İspanya’da kendisini mutlu hissetmemesi nedeniyle 2018 yazında süresi dolacak sözleşmesini uzatmak istemiyor. Hayatında değişikliğe gitmek isteyen ünlü futbolcunun, Barcelona’daki kariyerini sonlandırması bekleniyor.

HAPİS YATMAYACAK

Copa America finalinde Arjantin’in Şili'ye mağlup olmasının ardından göz yaşlarına hakim olamayan Messi, babası ile beraber vergi kaçakçılığı nedeniyle 21’er ay hapis ve birer milyon Euro’yu aşkın para cezasına çarptırılmasıyla bir kez daha gündeme gelmişti. Ancak İspanyol kanunlarına göre ceza 24 aydan az olduğu için Messi ve babasının hapis yatmayacağı belirtilmişti.