'Ulaşılamayanların sesi' reklam yıldızı oldu

1992'de yaptığı ses kaydı ile ulaşılamayan telefon numaralarının sesi olan Gülsüm Soydan 24 yıl sonra GSM reklamında oynayarak yüzünü gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Seslendirme sanatçısı Gülsüm Soydan 1992 yılında yaptığı seslendirme nedeniyle 24 yıl sonra reklam yıldızı oldu! Bir telefon firması için yaptığı 'Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor' seslendirmesi nedeniyle yıllar içinde 'kendi sesine yabancılaştığını' söyleyen tiyatrocu ve seslendirme sanatçısı Gülsüm Soydan, kaydı yaptığı firmanın yeni reklam filminde yurtdışında tatil yaparken kendisine gelen bir telefonu şaka yapmak için tıpkı ses kaydında olduğu gibi açıyor.

Soydan 2007 yılında Sabah gazetesine verdiği bir röportajda, söz konusu kaydı Levent'teki bir stüdyoda birkaç dakika içinde yaptığını ve dönemin koşullarına fena sayılmayacak bir miktar olarak 600 TL kazandığını söylemişti. Gülsüm Soydan şunları söylemişti, "İşin ilginç tarafı telefonlarımı asla kapatmam. 24 saat açık olduğu için arkadaşlarım, 'Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor' anonsuyla karşılaşmaz."