Ünlülerden 'bayram gibi' açılışa tepki

Atatürk Havalimanı saldırısından iki gün sonra gerçekleştirilen Osmangazi Köprüsü'nün açılışına oyuncu Rüştü Onur Atilla ve yönetmen Çağan Irmak tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 44 kişinin yaşamını yitirdiği Atatürk Havalimanı'ndaki canlı bomba saldırısı sonrası Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve hükümet yetkililerinin katılımıyla gerçekleşen Osmangazi Köprüsü'nün açılışına ünlüler tepki gösterdi.

'NASIL UNUTACAĞIZ BU ACILARI'

Show TV'de ekrana gelen Güldür Güldür Show programının oyuncularından Rüştü Onur Atilla kişisel Instagram hesabından, Osmangazi Köprüsü'nün balonlarla açılmasını eleştirerek "Bari yalandan da olsa yas tutaydınız. Biz 'Nasıl unutacağız bu acıları?' derken siz de yaramıza tuz basıyorsunuz. Bari köprü açarken bu kadar coşmasaydınız" dedi.

"Güldür Güldür" programı Taksim'de yaşanan intihar saldırısı sonrası çekimlerini iptal etmişti.

Rüştü Onur Atilla

'ŞİŞİYOR İNSAN BU OMURGASIZLIKTAN'

Yönetmen Çağan Irmak ise sigara içerken çektirdiği bir fotoğrafını paylaştığı mesajında, "Birazcık daha fütursuz olmaya karar verdim artık. Neden mi? Dünya yas tutarken bazıları sevinç çığlıklarıyla bir yerlerin açılışındalar. Evet kabul köprü de candır ama çok mu zor sadece bir hafta beklemek çok mu zor azıcık daha bu acıyı hissetmek" dedi.

Ortaya çıkan tabloyu "aymazlık ve görgüsüzlük" şeklinde niteleyen Irmak, "İçimi döktüm işte. İster silin gitsin, ister takipten düşün gitsin. Ne yapalım şişiyor insan bazen bu omurgasızlıktan işte. Nefretle büyümüş insanlar çok tehlikeliler, gücü ellerine alınca fırıl fırıl dönüp en yakınındakileri anında satıyorlar" ifadelerini kullandı.

cagan irmak