Kefaletle kurtulan Meliz Özatlı: İddialar asılsız

Sevgilisi olduğu iddia edilen Z.B.'ye darp uyguladığı ve tehdit ettiği öne sürülen eski milli hentbolcu Meliz Özatlı kefaletle bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Birlikte yaşadığı evli ve çocuklu kadın sevgilisi Z.B'yi darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan KKTC Milli Hentbol Takımı’nın eski oyuncusu 34 yaşındaki Meliz Özatlı, kefaletle serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLARIYLA TEHDİT ETTİ

Olay, Z.B.’nin (37) ailesine dönmesiyle başladı. Özatlı, 27 Haziran’da Z.B.’yi konuşmak için Gazimagusa’da bir yere çağırdı. Kısa süren konuşmanın ardından Özatlı, Z.B.’yi arabasına bindirerek kiraladığı eve götürdü. Kadını darp eden eski milli sporcu, kendisine dönmemesi halinde sevişme fotoğraflarını deşifre etme tehdidinde bulundu.

YURTDIŞINA ÇIKIŞI YASAKLANDI

Ada’da anaokulu öğretmenliği yaptığı öğrenilen Z.B.’nin ailesinin Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne başvurmasıyla ortaya çıkan olay sonrasında polise teslim olan genç hentbolcu, 28 Haziran’da tutuklandı. Suçlamaları kabul etmeyen Özatlı, 2 günlük gözaltının ardından kefaletle serbest bırakıldı. Önümüzdeki günlerde Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıkacak olan Özatlı, Facebook’tan “Hakkımda çıkan haberler ve iddialar asılsız” mesajı yayınladı. Savcılık, Özatlı hakkında yurtdışına çıkış yasağı da verdi.