Homeland yeni başkan adayını açıkladı

Homeland'in oyuncularından Claire Danse, yeni sezonda ABD'nin başkanlık koltuğunda oturacak karakterle ilgili ip uçları verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Amerikan magazin dergisi Entertainment Weekly’de çıkan bir haberde Homeland dizisinin 6. sezonunda ABD’de ‘seçilmiş bir kadın başkan’ olacağı öngörülüyor.

Milliyet'ten Sina Koloğlu'nun aktardığı habere göre dergi, dizinin CIA ajanı Carrie Mathisson rolündeki Claire Danes’ın 2017’nin başında ekrana gelecek bölümlerde bir kadın başkanın yer alacağını açıkladığını yazdı.

İngiliz Guardian gazetesinin televizyon bölümünde ‘Clinton’a müjde: ‘Homeland’e yeni sezonunda bir kadın başkan yerleşiyor’ başlıklı söz konusu dergiye dayandırdığı bir makale gündeme getiriyor. Yazıda dizinin her şeyinden sorumlu ismi Alex Gansa’nın ‘bunu tahmin etmesinin sürpriz olmadığı’ belirtiliyor.

Yazıda, ‘24’ dizisinin yazarı ve yapımcısı olarak Gansa’nın, Barack Obama ortalarda yokken, 2001 yılında Demokrat Parti’den siyahi bir adamın başkan olacağını tahmin ettiği hatırlatılıyor. Bazı mesajlar dizilerle verilir. Bizde benzer dizi ‘Kurtlar Vadisi Pusu’dur. Bu oranda olmasa da “dizi önceden bildi” dediğimiz sahneleri çok yaşadık. Türkiye’nin gidişatı içinde senaryonun yeni karakterlerini ve mesajlarını verdiği görülüyor.