'Osmanlı torunu'na videolu şantaj!

Sunucu Roksan Kunter'in e-posta hesabını ele geçiren hackerlar özel video ve fotoğraflarını yaymakla tehdit ederek 10 milyon lira istedi. Roksan Kunter, II. Abdülhamit’in torunlarından Osman Nami Osmanoğlu’nun torunu ve eski basketbol oyuncusu Erman Kunter'in kızı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Osmanlı torunu' sunucu Roksan Kunter hacker şantajı... Genç sunucu, e-posta kutusuna gelen bir mail'i açınca hacker'ların eline düştü. Hacker'lar, Kunter'in cep telefonu ve tabletindeki tüm özel fotoğraf ve videolarını ele geçirdi.

'EVLİ VE ÇOCUKLU BİRİYİM'

Kunter'e mesaj atan hacker'lar, "Eğer bize 10 milyon lira vermezsen tüm video ve fotoğraflarını sosyal medyada yayarız" dedi. Soluğu savcılıkta alan ünlü sunucu, "Şantaja uğradım. Ben evli, çocuklu, sakin yaşayan biriyim. Mağdurum" diyerek şikayetçi oldu. Roksan Kunter, 2. Abdülhamit'in torunlarından Osman Nami Osmanoğlu'nun torunu. Babası ise ünlü basketbolcu Erman Kunter. (Günaydın)

Roksan Kunter Kimdir?

II. Abdülhamit’in torunlarından Osman Nami Osmanoğlu’nun torunu. Hürrem Sultan ise büyük babaannesi. İsmini Hürrem’in asıl adı olan Roksölan’dan alan genç sunucu Fransa'da iletişim okuduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Radyo Televizyon Programcılığı bölümünü bitirdi. 10 yıla yakın basketbol oynayan Kunter, ünlü antrenör Fehmi Sadıkoğlu’nun radyocu Mehmet Ayhan ile tanıştırmasıyla televizyon kariyerine başladı. Roksan Kunter ailesiyle ilgili olarak, “Hiçbir zaman zaten Osmanlı torunu olduğumuzu ulu orta söyleyemezdik. O benim büyük büyük babam diyemiyordum, çekiniyordum, tedirgin oluyordum" demişti.