Survivor'ın 'Avatar'ı Atakan ölümden döndü

Televizyonun büyük ilgi gören programı Survivor'ın 25 Mayıs'ta yayınlanan bölümünde can kaybı ile sonuçlanabilecek kötü bir kaza yaşandı. NBA ödüllü yarışma sırasında başından yaralanan 'Avatar' Atakan'ı Serkay Tütüncü kurtardı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Survivor'daki son bölümde yer alan NBA ödül oyunu az kalsın felaketle bitiyordu. 'Avatar' Atakan Arslan başına aldığı darbe ile suya düştü Başı yarılan Atakan acilen hastaneye kaldırıldı.

İnternethaber'de yer alan habere göre, yarışmanın 25 Mayıs 2016 çarşamba akşamı yayınlanan NBA final maçı ödüllü bölümünde 'Avatar' Atakan Arslan suda zıplarken kaydı ve düştü. Tam başını dışarı çıkardığı anda da kütük başına çarptı.

Atakan başına aldığı darbe ile yeniden sulara gömülürken yarışmacılarda Serkay Tütüncü suya atlayarak Arslan'a yardım etti. Arslan'ın ilk muayenesinde bilincini yitirmediği görülürken hayli sarsıldığı ekrana yansıdı. Arslan'ın ilk sözleri, "Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar" olunca doktor muayeneyi tekrarladı.

BİR İYİ BİR KÖTÜ HABER

Başına dikiş atılan ve beyin tomografisi çekilen Atakan'ın doktoru darbenin kalıcı bir hasara sebep olmadığını ancak bir süre 'uçamayacağını' belirtti. Yarışmalara tekrar döneceği belirtilen Arslan'ın böylece kazandıkları NBA ödülüne gitme izni çıkmadı. (İnternethaber)