Hatayspor'un Ankaragücü'ye oynayacağı maç da ertelendi

Süper Lig'de Covid-19 vakaları nedeniyle BB Erzurumspor maçı iptal olan Hatayspor'un bir sonraki hafta Ankaragücü ile karşılaşacağı mücadele de ertelendi. Takımda 17 futbolcu, 1 personel ve teknik direktörü korona virüsüne yakalanmıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ankaragücü ile Hatayspor arasında 24 Ekim Cumartesi günü saat 13.30'da Ankara Eryaman Stadı'nda oynanması planlanan karşılaşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Geçen hafta yapılan testler neticesinde 17 futbolcusu, 1 personeli ve teknik direktörü korona virüsüne yakalanan Hatayspor'un, BB Erzurumspor ile oynayacağı karşılaşma da ertelenmişti.

TFF'den yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Süper Lig'in 6. haftasında oynanması gereken MKE Ankaragücü - Atakaş Hatayspor müsabakası, Atakaş Hatayspor Kulübü'nün A Takım Listesindeki Covid-19 PCR test sonuçları negatif olan oyuncu sayısının Covid-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ta belirtilen sayının altına düşmüş olması ve karantina süreleri de dikkate alınarak ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Müsabaka Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenecek ileri bir tarihte oynanacaktır."