Hastaneye kaldırılan Bob Odenkirk'ün oğlu Nate Odenkirk: İyi olacak

Nate Odenkirk, hastaneye kaldırılan Bob Odenkirk'ün sağlık durumuna ilişkin açıklama yaparak "İyi olacak" dedi. Odenkirk'ün rahatsızlanma nedeninin kalbi ile ilgili bir rahatsızlık olduğu söylendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Breaking Bad dizisinde canlandırdığı Saul Goodman karakteri ile tanınan oyuncu Bob Odenkirk, geçtiğimiz gün ‘Better Call Saul’ dizisinin setinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Bryan Cranston ve Aaron Paul gibi oyunculardan destek mesajları alan Bob Odenkirk'ün oğlu Nate Odenkirk, sosyal medya üzerinden oyuncunun sağlık durumuna ilişkin kısa bir açıklama yaparak "İyi olacak" ifadelerini kullandı. 

Beyazperde'nin haberine göre, Bob Odenkirk'ün sette hastalanma nedeninin kalbi ile ilgili bir rahatsızlık olduğu söylendi. Yapılan açıklamada, "O ve ailesi, oyuncu kadrosu, dizi ekibi, hep yanında olan yapımcıların yanı sıra ona bakan doktor ve hemşirelere minnetlerini sunuyorlar. Ayrıca Odenkirk ailesi herkesten gelen iyi dilekler için teşekkür ediyor ve Bob'ın iyileşmeye çalıştığı bu zamanlarda mahremiyet talep ediyorlar."

NE OLMUŞTU?

Bob Odenkirk, Better Call Saul'un 6. ve final sezonunun çekimleri yapılırken sette fenalaştı. 58 yaşındaki oyuncu acil olarak ambulans çağrılarak New Mexico'da hastaneye kaldırıldı. Prodüksiyon da oyuncunun hastaneye kaldırılmasıyla durduruldu.