Hastaneden çöp evde bulunan çocukla ilgili açıklama: İletişim kuruyor, gülümsüyor

Bursa'da boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada bulunan çocukla ilgili hastaneden açıklama geldi: "Kendisi çok güzel bir çocuk. Gülümsüyor, bizimle iletişime geçiyor."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bursa'da çöple doldurulan evin tahliyesi sırasında kapısı kilitli odada bulunan 9 yaşındaki çocukla ilgili Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan açıklamalarda bulundu.

Özkan, çocuğun sağlık durumuyla ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. Özkan şunları söyledi: "Devletimiz, sosyal hizmetler merkezinde onu koruyacak. En önemli şey sevgi. Kendisi çok güzel bir çocuk. Gülümsüyor, bizimle iletişime geçiyor. Kısa sürede normal hayatına dönecek. Okuma yazma bilmiyor maalesef. Çorba içmiş, yoğurt yemiş. Daha yolun çok başındayız. Bu önemli veriler... Daha farklı bekliyorduk. Bu uzun bir süreç. Çocuklarımıza sahip çıkalım lütfen."

Özkan, şöyle devam etti: "Olması gereken kilonun çok altında. Boyu da kısa. Kendisi 17 kilo, 138 cm. Bunlar bir yıl içinde olması gerektiği düzeye gelecek. Çok ciddi bir gelişme geriliği mevcut." (HABER MERKEZİ)