Hastaneden açıklama: Tatlıses'in ayak tarak kemiklerinde kırıklar var

İbrahim Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili tedaviye alındığı özel hastaneden yazılı açıklama yapıldı: Kafa, göğüs ve batın travması bulunmuyor. Sadece ayak tarak kemiklerinde kırıklar var.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi. İçinde Tatlıses'in de bulunduğu minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Araçta sıkışan Tatlıses, uzun süren çalışmanın ardından araçtan çıkarıldı. Tatlıses'in hastanedeki tedavisi sürüyor. 

Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili, tedaviye alındığı özel hastaneden yazılı açıklama yapıldı. Hastane Başhekimi, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Nadir Şener'in yaptığı açıklamada, "Sayın İbrahim Tatlıses'in genel durumu iyi. Hastanemize getirildiğinde de bilinci açıktı, genel durumu iyiydi. Gerekli tetkikler hızlıca yapıldı. Kafa, göğüs ve batın travması bulunmuyor. Sadece ayak tarak kemiklerinde kırıklar var. Kırıkları için şu anda cerrahi düşünülmüyor. Beyin cerrahisi, genel cerrahi, dahiliye, kardiyoloji ve ortapedi uzmanlarınca muaeyene edilen hastamızın tedavisi devam etmektedir" denildi. (HABER MERKEZİ)