Harun Tekin'den ALİKEV’e destek çağrısı

45'inci yaşını kutlayacağını duyurarak Ali İsmail Korkmaz Vakfı için dayanışma çağrısı yapan Harun Tekin, "Vereceğiniz destek bana en büyük doğum günü hediyesi olacak" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sanatçı Harun Tekin, 45'inci yaşını kutlayacağını duyurarak Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV) için dayanışma çağrısında bulundu. "Size bana bu yıl verebileceğiniz en güzel hediyeden bahsetmek istiyorum" diyen Tekin, sosyal medya paylaşımında ALİKEV'e yapılabilecek destekleri yazdı. 

“ALİKEV ile 3 farklı iş birliği üzerinde görüştük ve anlaştık. Aşağıdakilerin herhangi birine vereceğiniz destek bana en büyük doğum günü hediyesi olacak” ifadelerini kullanan sanatçı, yapılabilecek destekleri şöyle sıraladı:

"ALİKEV’in her yıl 10 genç sanatçıya maddi destek sunan bir fonu var. Bu yılın başvuruları bugün bitiyordu ancak süreyi 8 Temmuz’a kadar uzattık. @Alikev_org bağışlarınızla destek verilecek sanatçı sayısını da 13’e yükseltmek istiyor.

Hatay’da 2017’de açılan ve gençlere ücretsiz prova imkanı sunan müzik stüdyosu pandemi sırasında kapanmak durumunda kalmıştı. Bu stüdyoyu yeniden kurmak, donatmak ve yeni bir bağış modeliyle sürdürülebilir kılmak istiyoruz.

yukarıdaki iki projeye fonzip veya banka hesapları üzerinden destek olabilirsiniz; ama biz alikev’e sürekli destek sağlama amacı güden  http://duslerindeozgurdunya.com sitesini de özel sürprizlerle hareketlendirmek niyetindeyiz." 

"Sizden bir ricam daha var" diyen sanatçı Tekin, şöyle devam etti: "İmkanınız varsa ALİKEV’e bağış yaptıktan sonra, eserlerinden biri hayatınıza dokunmuş, sizi başka biri yapmış bir sanatçıyı, mümkünse yaşayan bir sanatçıyı, mümkünse, değeri yeterince bilinmeyen ya da sizce hak ettiği yerde olmayan bir değeri sosyal medyada takdirle anar mısınız? İnanın herkese iyi gelecek. Ve inanın, Ali İsmail’in düşlerindeki özgür dünyayı biraz da bu “muhabbet” kuracak." (HABER MERKEZİ)