Hande Sarıoğlu'dan Ahmet Hakan'a: Bak şu şebeğe

Evinde dans ederken çekilen videoyu sosyal medya hesabından paylaştığı için Habertürk'ten ayrılmak zorunda kalan Hande Sarıoğlu, kendisi için "Şebeklik yapıp dikkat çekmeye çalışan bir 'story şebeği' gördüm" diyen, Ahmet Hakan'a yanıt verdi: "İnsanların gözünün içine baka baka siyaset şebekliği yapan biri benim oryantalime 'story şebekliği' demiş; Bak şu şebeğe."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hande Sarıoğlu, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın kendisi hakkındaki 'şebek' nitelemesine tepki göstererek, Instagram hesabından yanıt verdi.

Ahmet Hakan gazetedeki köşesine, Sarıoğlu için "Şebeklik yapıp dikkat çekmeye çalışan bir 'story şebeği' gördüm" ifadelerini kullandı.

Hande Sarıoğlu ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda, Ahmet Hakan'a şöyle seslendi:

"İzlemeyen, konuşmayan, yazmayan kalmasın lütfen, alınırım. O her şeyi çok bildiklerini sanan, benim oryantalimden daha kıvrak dilleri ve kalemleri olan dayılara seri oryantal getirin. Elden ele gönderin, paylaşın. Ülkede oryantal açığı varmış! İnsanların gözünün içine baka baka siyaset şebekliği yapan biri benim oryantalime 'story şebekliği' demiş; Bak şu şebeğe."

SARIOĞLU'NA DESTEK TWEETLERİ

Öte yandan Hande Sarıoğlu'nun sosyal medya paylaşımı nedeniyle işinden olmasına tepkiler de sürüyor. Twitter'da paylaşılan bazı mesajlar şöyle:


NE OLMUŞTU?

Habertürk'te spor haberlerini sunan Hande Sarıoğlu, evinde dans ederken çekilen videoyu sosyal medya hesabından yayınladığı için işinden olmuştu. Habertürk yönetiminin kendisini geçmişte de sosyal medya paylaşımları üzerine uyardığını söyleyen Sarıoğlu, "Renkli bir kişiliğe sahip olduğunu fakat kanalın görüşüne de saygı duyduğunu" belirtmişti. Sarıoğlu, Habertürk'teki görevinden 'kendi isteğiyle' ayrıldığını ifade etmişti. (HABER MERKEZİ)