Hande Sarıoğlu-Fatih Altaylı tartışması viral oldu

Sosyal medyada dans ederken paylaştığı görüntüler nedeniyle Habertürk'ten ayrılan spor spikeri Hande Sarıoğlu'nun 2019 yılında Fatih Altaylı ile yayın sırasında yaşadığı tartışma yeniden gündem oldu. Tartışma görüntülerini paylaşan sosyal medya kullanıcıları ayrılığın gerçek nedeninin bu olay olduğunu iddia etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kişisel Instagram hesabından oryantal dansı yaparken görüntülerini paylaştıktan sonra kanal yönetiminin isteği üzerine Habertürk'le yolları ayrılan spor spikeri Hande Sarıoğlu’nun Fatih Altaylı ile iki yıl önce canlı yayında yaşadığı tartışma sosyal medyada viral oldu.

Paylaşımlarda Sarıoğlu’nun 2019 yılında Fatih Altaylı ile yaşadığı bu tartışma nedeniyle kanaldan gönderildiği iddia edildi. Twitter’da yeniden dolaşıma sokulan videoya bir kullanıcı, “Hande Sarıoğlu'nun Habertürk'ten kovulmasının nedeninin yaptığı normal bir dans olmadığını hepimiz biliyoruz” diyerek gerçek sebebin bu tartışma olduğunu ancak o günlerde kadınların tepkisinden çekinildiği için Sarıoğlu'na karşı bir adım atılmadığını öne sürdü.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI İÇİN UYARILDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

32 yaşındaki spiker Hande Sarıoğlu, Instagram'da paylaştığı oryantal dans videosunun ardından “Renkli bir kişiliğe sahip olduğunu fakat kanalın görüşüne de saygı duyduğunu” ifade ederek, Habertürk’teki görevinden ‘kendi isteğiyle’ ayrıldığını duyurmuştu. Sarıoğlu ayrıca, sosyal medya paylaşımları nedeniyle kanal yönetimi tarafından daha önce de uyarıldığını söylemişti.