Haluk Levent'ten Habertürk'e Doğu Perinçek'li gönderme

Haluk Levent Süleyman Soylu'nun katıldığı programın uzatılmamasına Doğu Perinçek'in sözleriyle tepki gösterdi: "Yahu bundan daha iyi program mı olur bırak konuşalım."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Habertürk'te Kübra Par'ın sunduğu programda gazetecilerin karşısına çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sorulara net yanıt vermemesi ve vakit kalmadığı gerekçesiyle programın bitirilmesine sosyal medyada tepki yağdı. Süre sınırı nedeniyle bitirilen programın hemen ardından tekrarının yayınlanmasına da "Ardından başka program yayınlanmayacaksa neden erken bitirildi?" yorumları yapıldı. Sanatçı Haluk Levent de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu duruma Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek'in geçmişteki sözlerini hatırlatarak şöyle tepki gösterdi. 

 - Yıllar yıllar önce Ulusal Kanal’da bir tartışmaya denk geldim Hararetliydi. Moderatör devamlı söz kesip ‘efendim son cümlelerinizi alayım bitirmek zorundayım’ cümlesini kullanıyordu. Sonunda Perinçek dayanamadı ve dedi ki ‘Yahu bundan daha iyi program mı olur bırak konuşalım.'

- Sonları aceleye getirilen programlar stres yapar. O anda Habertürk yönetimi “bir dakika kardeşim hem sayın Bakan hem de gazeteciler konuşmak daha çok konuşmak istiyor 2 saat ek süre yapalım” diyebilirdi. Teknik açıdan değerlendiriyorum sadece." (HABER MERKEZİ)