Haluk Levent: Olmaktan korktuğum yerdeyim

Gezici Araştırma'nın geleneksel anketi sonuçlandı. 'Yılın en güvenilir siyasetçileri' anketinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu birinci, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ikinci sırada yer aldı. Medya isimlerinde Uğur Dündar ilk sırada yer alırken, bu listede yer alan şarkıcı Haluk Levent "Beni gazeteci yapmışlar. Olmaktan korktuğum bir yerdeyim. Ben ne alaka?" şeklinde esprili bir paylaşımla durumu tuhaf bulduğunu belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Murat Gezici, “Türkiye'nin en güvenilen isimleri” araştırmasının sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. 

2020 yılı için Türkiye  genelinde halkın en çok güven duyduğu isimleri belirleyen Gezici, anketi 14 Kasım ile 20 Aralık 2020 tarihleri arasında 14 il, 28 ilçe, 72 mahalle ve köyde yaptı.  18 yaş ve üstü seçmen nüfusunu temsil eden 2 bin 164 kişi ankete katıldı.

'Yılın en güvenilir siyasetçileri' anketinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu birinci oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu listede ikinci sırada yer aldı. 

​İkiliyi sırasıyla şu isimler takip etti:

Hulusi Akar, Fahrettin Koca, Ömer Çelik, Fuat Oktay, Mansur Yavaş, Muharrem İnce, Murat Kurum, Özgür Özel, Canan Kaftancıoğlu, Mustafa Şentop, Ümit Özdağ, Semih Yalçın ve Faik Öztrak.



MEDYADA EN GÜVENİLİR İSİM UĞUR DÜNDAR

428 ismin söylendiği 'Türkiye'nin en güvenilir medya isimleri' sıralamasında ise zirveyi Uğur Dündar aldı.

​Dündar'ı sırasıyla şu isimler takip etti:

İsmail Küçükkaya, Fatih Portakal, Yılmaz Özdil, Ece Üner, Ahmet Hakan, Fatih Altaylı, Nazlı Çelik, Hande Fırat, İsmail Saymaz, Haluk Levent, Erkan Tan, Cem Öğretir, Veyis Ateş, Cüneyt Özdemir. 

Listede ise A Haber spikeri Erkan Tan'ın da yer alması sosyal medyada gündem oldu, bu konuda çok sayıda paylaşım yapıldı. 

 

'BEN NE ALAKA?'

Şarkıcı Haluk Levent ise kendi isminin gazeteci ve televizyoncular listesinde yer almasına sosyal medya hesabından esprili bir göndermede bulundu. Levent, fotoğraflı listeyi paylaşarak "Olmaktan korktuğum bir yerdeyim. Beni gazeteci yapmışlar. Güldük eğlendik. Baktım ki TT olmuş. Açıklamamı yapayım. Haluk Levent diyor ki? “Ben ne alaka?” diye yazdı. (HABER MERKEZİ)