'Halloween Kills'den fragman yayınlandı

Bu yıl Cadılar Bayramı öncesi gösterime girecek "Halloween Kills"den fragman yayınlandı. Filmde, Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Nick Castle orijinal filmdeki rollerine geri dönecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Halloween serisinin yıllar sonra gelen yeni filmlerinden ikincisi "Halloween Kills", izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Laurie Strode ve Michael Myers'ı yeniden karşılaştıran "Halloween Kills"in resmi fragmanı yayınlandı.

Box Office Türkiye'nin haberine göre, 2018 yılında gösterime giren ve 10 milyon dolarlık prodüksiyon bütçesiyle dünya genelinde 255 milyon dolara erişerek devam filmlerinin önünü açan "Halloween"in hikâyesi kaldığı yerden devam edecek. İlk filmde olduğu gibi David Gordon Green'in yönetmen koltuğunda oturduğu "Halloween Kills", ezeli düşmanı Michael Myers'ı kızı Karen ve torunu Allyson ile birlikte tuzağa düşürüp ölüme terk eden Laurie'nin, ölümden yine kaçmayı başaran Michael Myers'ı alt etme çabasını anlatıyor.

Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Nick Castle'ın orijinal filmdeki rollerine geri döndüğü film, bu yıl Cadılar Bayramı'ndan önce 15 Ekim'den itibaren izleyicilerle buluşacak. Üçlemenin son filmi "Halloween Ends" ise 14 Ekim 2022'de gösterime girecek.