Halloween filminin Michael Myers'ı James Winburn hayatını kaybetti

1978 tarihli orijinal "Halloween" filminde Michael Myers'ı canlandıran dublör ve aktör James Winburn, 85 yaşında hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Yönetmenliğini John Carpenter'ın üstlendiği 1978 yapımı orijinal "Halloween" filminde Michael Myers rolünü canlandıran dublör ve aktör James Winburn, 19 Kasım'da hayatını kaybetti. 

Entertainment Weekly'nin haberine göre, Winburn'ün menajeri dublörün açıklanmayan bir hastalık nedeniyle 85 yaşında hayatını kaybettiğini doğruladı.

Winburn, "Halloween" filminin ikonik beyaz maskesini, orijinal filmde Myers'ı canlandıran aktörler Nick Castle veya Tony Moran'ın yapamadığı sahneler için taktı. Bu sahnelerden birinde, Dr. Samuel Loomis'in Myers'ı altı kez vurarak balkondan düşmesine neden oluyordu.

Oyuncunun hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan FTLOH topluluğu şu ifadeleri kullandı:

"Geçen ay #ForTheLoveofHorror için aramıza katılan James Winburn'ün ölümünü büyük bir üzüntüyle öğrendik. James hafta sonu herkesle harika hikâyeler paylaştı. Ailesine, arkadaşlarına ve hayranlarına en içten başsağlığı diliyoruz." (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)