Halk TV günlük gazete çıkarmaya hazırlanıyor

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu "Yeni dönem'in medyasını inşa ediyoruz" diyerek, günlük gazete çıkarma hazırlığında olduklarını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Günlük gazetelere önümüzdeki dönemde bir yenisi eklenecek. Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, basılı gazete çıkarmaya hazırlandıklarını duyurdu. Halk TV yazarı İsmail Saymaz da "Önümüzdeki süreçte bir günlük gazetemiz olacak" paylaşımında bulundu.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından duyuru yapan Mahiroğlu, 'YAKINDA' kelimesini büyük harflerle yazdığı paylaşımında şu bilgiyi aktardı: "Tüm susturma çabalarına inat, iktidarın medya tekelini kıracağız. 'Yeni dönem'in medyasını inşa ediyoruz. Halk TV ailesi daha da büyüyor. Basılı gazetemizle demokrasi, özgürlük ve insan hakları mücadelesine daha güçlü omuz vereceğiz. ‘HALK’ın vicdanı olacağız… YAKINDA…"

SAYMAZ: GÜNLÜK GAZETEMİZ OLACAK

Halk TV'den İsmail Saymaz da, "Yasaklama girişimlerine, cezalara ve açılan davalara rağmen Halk TV ailesi büyüyor. Önümüzdeki süreçte bir günlük gazetemiz olacak. ‘Halk’ çaresiz ve yalnız kalmayacak" paylaşımını yaptı. 

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, 2007’de mali krize giren İngiltere merkezli tekstil şirketi Select’i satın alarak adını duyurmuştu. Forbes dergisi 2016 Kasım'ında Mahiroğlu'nun hikâyesini, 'Türk Kumaşı/Yeni Asil Nadir' başlığıyla kapağına taşımıştı. (HABER MERKEZİ)